Esittely

 

 Ihmisperheessämme on 5 jäsentä, minä (Heidi) sekä mieheni Asko ja meidän 3 lastamme, Rasmus 2003 ja Peppi 2005 ja Jasmine 2010. Meillä on maatila joka käsittää noin 35 lypsävää sekä lisäksi nuorkarjan.

Asumme siis maaseudulla omakotitalossa (Keski-Pohjanmaalla), mutta emme missään metsänsiimeksessä. Meiltä on kylätaajamaan, jota kaupungiksikin kutsutaan matkaa noin 4 km 

Koirien kanssa touhuamme niitä ja näitä normaaleja juttuja mitä nyt koirien kanssa touhutaan. Yritän käyttää kotonani asuvia ihan pennusta asti näyttelyissä ja perustottelevaisuutta opetetaan kodin elämän yhteydessä, jotta normaali elämä koirien kanssa olisi sujuvaa. Minulla ei ole intressejä lähteä sen syvemmälle kouluttamaan koiria jo rajallisen ajankin takia.
Koiramme on hankittu meille koti- ja perhekoiriksi, kumppaneiksi lenkeille,metsästykseen,harrastamiseen  jne. 

Kennelnimemme olemme saaneet vuonna 2001. En ole kuitenkaan suunnitellut aloittavani koirien kasvatustyötä laajemmassa mittakaavassa, aion teettää koirillani pentuja, vain jos minusta siltä tuntuu. 


Kuten jokaisella, joka pentuja koirallaan teettää, on jokin tavoite. Minun tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia ja hyvän rakenteen omaavia koiria ja mikä tärkeintä pitää aina katsoa sitä yhdistelmän kokonaisuutta eikä takertua mihinkään ”pieneen” yksityiskohtaan”.

Pizzaamo


 

There are 5 humans in our family, myself (Heidi), my husband Asko and the kids Rasmus (born 2003) Peppi (2005) and Jasmine (2010). We have a farm with 35 milk cows and a lot of heifers. We live 4 kilometers from the town called Kannus.

We got our kennel prefix in 2001. We do not have plan for a large scale breeding. Our dogs are our friends and our companion.

My goal is to breed healthy dogs who have a balanced construction and a nice temperament.